M E D I C O M P L A S T


Jedan od Najvećih Proizvođača u Regiji

Medicomplast se bavi proizvodnjom plastične ambalaže za pakovanje iz oblasti medicine, farmacije, galenskih preparata, kozmetike, prehrambenih proizvoda, pčelarskih proizvoda i opreme kao i hemijskih proizvoda. U našem proizvodnom programu, imamo širok spektar proizvoda i paletu od oko 200 različitih artikala. Kod nas možete pronaći ponudu od osnovnih proizvoda za svakodnevnu upotrebu do ekskluzivnih pakovanja rađenih isključivo po narudžbi klijenta. Ovo omogućava individualnost i prepoznatljivost vašeg proizvoda na tržištu, kao i specifičnost u pakovanju.

Medicomplast s.p. ja osnovan 1987. godine i od tada se razvio u jednog od najvećih proizvođača ambalaže za pakovanje na području regije.

Smatramo da za nas možemo reći da su pouzdanost, poslovnost, odgovornost i partnerstvo ključne riječi našeg uspjeha.

Proizvodni Program

U 2012. godini, Medicomplast se odlučio na kapitalnu investiciju u nepokretnu imovinu. Konstantno proširenje poslovanja i povećanja potreba za proizvodnim pogonom zbog nabavke novih mašina za proizvodnju, kupili smo poslovni objekat u industrijskoj zoni, prilagodili našim potrebama u proizvodnji i preselili u 2013. te sada imamo oko 1000m2 sa kojima smo zadovoljili naše potrebe.


Proizvodni program obuhvata izuzetno širok asortiman različitih proizvoda sa kojima ponosno učestvujemo u stvaranju živopisne ambalaže u našem zajedničkom poslovnom ambijentu. Naši proizvodi, u skladu sa veličinom i razgranatom strukturom individualnih potreba, pokrivaju mnogakalupi područja upotrebe koja su bazirana na specifičnim potrebama i zahtjevima pojedinih tržišta i kupaca.

Medicinska Ambalaža

Medicinska Ambalaža

Širok izbor Medicinske Ambalaže

Kozmetička Ambalaža

Kozmetička Ambalaža

Kozmetička Ambalaža sa svim opcijama za bolji plasman Vaših proizvoda

Ambalaža za Prehranu

Ambalaža za Prehranu

Ambalaža za Prehranu koja ispunjava sve zakonske standarde

Ambalaža za Hemijsku Industriju

Ambalaža za Hemijsku Industriju

Ambalaža za Hemijsku Industriju - Naše iskustvo i kvalitet prije svega

Oprema za Pčelarstvo

Oprema za Pčelarstvo

Sve na jednom mjestu

Ostali Proizvodi

Ostali Proizvodi

Sve ono što ne možete naci ni na jednom drugom mjestu

 MEDICOMPLAST

U našem proizvodnom programu, imamo širok spektar proizvoda i paletu od oko 200 različitih artikala. Kod nas možete pronaći ponudu od osnovnih proizvoda za svakodnevnu upotrebu do ekskluzivnih pakovanja rađenih isključivo po narudžbi klijenta. Ovo omogućava individualnost i prepoznatljivost vašeg proizvoda na tržištu, kao i specifičnost u pakovanju.

ADRESA:

  • Braće Pišteljića br. 1, 78000 Banjaluka, BiH
  • +387 51 301 515
  • medicomplast ( at ) blic.net 
  • medikomplast ( at ) teol.net

DOKUMENTACIJA:

RADNO VRIJEME

Ponedeljak 8:00 - 16:00
Utorak 8:00 - 16:00
Srijeda 8:00 - 16:00
Četvrtak 8:00 - 16:00
Petak 8:00 - 16:00
Subota Zatvoreno
Nedelja Zatvoreno